Reiki Master cursus

  • Ontvang de Reiki Master inwijding
  • Leer werken met het Master symbol
  • Leer anderen inwijden
  • Leer belangrijke geheimen over Reiki
  • Ontvang het Reiki Master certificaat

De voertaal is Engels 🇬🇧  De cursus wordt voornamelijk in het Engels gegeven. Nederlandse cursisten mogen deelnemen in het Nederlands, en soms kan er vertaling naar het Nederlands worden gedaan.

zo 28 apr 2024

 VOL 

zo 23 jun 2024

nog 3 plaatsen

zo 25 aug 2024

nog 1 plaats

*Laatste cursussen: dit zullen de laatste cursussen zijn die worden gegeven in Nederland. Wacht niet te lang om jouw plek te claimen. 

Prijs €297,-

Plus registratie bedrag.
Incl. btw voor particulieren. Excl. btw voor bedrijven.

Reiki Master Worden

The Reiki Master inwijding verdiept je Reiki ontwikkeling nog meer. Je leert anderen inwijden in Reiki. Gedurende de cursus kijken we naar het gehele Reiki ontwikkeltraject zodat je een beter begrip krijgt van wat Reiki is en hoe het je helpt om je sterker op je eigen benen te staan en daardoor anderen hierin de weg te wijzen.
Je leert deze dag ook over onze 8e chakra, hoe je deze kunt activeren en zijn role in het ontwaken van je spiritueel autonomie.

Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master

Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in België en Nederland en heeft meer dan 500 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.


Zeer inspirerende, leerzame en gezellige dag. Er zijn interessante onderwerpen voorbij gekomen die betrekking hebben niet alleen voor het healings proces maar ook hoe je in het leven staat, Justin bedankt.

Sjoeky Dreyer

Ik heb een bijzondere mooie dag gehad ik wil dan ook Justin en de andere cursisten bedanken voor de positieve sfeer die er was.

Jan Schokker

Het was een wat overweldigende dag, waar ik met veel plezier op terug kijk. Ik heb ook het vaste voornemen alles uit deze cursus te halen, wat ik heb geleerd.

José van der Hurk

Reiki master heeft een nieuw perspectief geopend voor mij na reiki 1 en reiki 2 te hebben gevolgd bij Justin. Puur gericht op Reiki Master, zeer verhelderend en weer een stap verder in mijn ontwikkeling van Reiki. Nu kan ik weer verder.

Peter Steenhuis

Bonus! Leer de 'Fire Breath'

Tijdens deze dag zal je ook de zelden doorgegeven 'fire breath' leren. Dit is een zeer krachtige energie oefening uit de Toltec traditie. Het doel daarvan is om in een korte tijd energie op te laden. Deze oefening is heel bevorderend voor je vitaliteit en gezondheid.

 Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. 06 1755 1517 

>