Reiki 2 cursus

  • Ontvang de Reiki 2 inwijding
  • Leer de Reiki symbolen
  • Leer Reiki op afstand geven
  • Leer belangrijke geheimen over de symbolen
  • Ontvang het Reiki 2 certificaat

De voertaal is Engels 🇬🇧  De cursus wordt voornamelijk in het Engels gegeven. Nederlandse cursisten mogen deelnemen in het Nederlands, en soms kan er vertaling naar het Nederlands worden gedaan.

Za 20 april 2024

VOL

Za 25 mei 2024

VOL

Zo 21 juli 2024

nog 1 plaatsen

*Laatste cursussen: dit zullen de laatste cursussen zijn die worden gegeven in Nederland. Wacht niet te lang om jouw plek te claimen. 

Prijs €197,-

Plus registratiebedrag. 
Incl. btw voor particulieren. Excl. btw voor bedrijven.

De Reiki 2 inwijding

De Reiki 2 afstemming verdiept en vergroot je Reiki ontwikkeling. Je leert hoe je een krachtige Reiki behandeling op afstand kunt geven. Je leert de geheimen van de Reiki symbolen en hoe deze helpen de Reiki te focussen op verschillende niveaus van het lichaam en het zijn. Deze dag helpt je om het belang van je intentie bij de helende energie te begrijpen.
Tijdens deze dag zal je leren over de rol van jouw chakra systeem. Je gaat leren hoe je jouw chakra systeem kunt ontwaken waardoor jouw capaciteit voor energetisch of direct weten kan ontwikkelen en verdiepen.

Insert Content Template or Symbol
Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master
Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in België en Nederland en heeft meer dan 600 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.

Bonus! De Hemelse omloop

Tijdens deze dag zal je ook de De grote hemelse omloop leren. Deze techniek is de basis van een optimale gezondheid. Het wordt al duizenden jaren beoefend als basis van de kracht en energie van Qigongmeesters, Shaolin Kung-Fu monniken en Qigong healers. Deze oefening maakt je energie kanalen schoon en zorgt voor een optimale energiestroom.

Een fijn gevoel van verbondenheid ervaren, Justin brengt de informatie rustig en duidelijk over met een tikkeltje humor, niet zweverig en met gevoel. Ik heb mij zeer welkom gevoeld en heb de dag als zeer prettig ervaren. Ik kon na de cursus niet wachten om met de symbolen te gaan werken en al het nieuwe in praktijk te gaan brengen!

Marjolein Tempelman-Jansen

Ik ben heel erg blij met mijn Reiki 2 . Het geeft mij meer kracht, warmte en energie. Ik ben ook tevreden over de begeleiding van Justin. Hij heeft mij geïnspireerd om hierin verder te gaan voor mij een van de vele mooie momenten.

Lida Bosman

Hartelijk en warm ontvangen. Mooie uitleg waar ik heel veel aan heb voor nu en de toekomst.

Sonja Buijs-Vermeulen

Download ons gratis eboek

  • Leer krachtige ademhalingsgeheimen
  • Leer technieken voor het openen van het derde oog
  • Begrijp de kracht van "bewuste ademhaling"

Deze gids van 13 paginas bevat 3 verschillende technieken om je te helpen bewust te ademen en op te laden met krachtige chi energie.

 Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. 06 1755 1517

Vaak gestelde vragen

Hoe weet ik of ik toe ben aan de volgende Reiki inwijding?

Waarom zie ik verschillende cursusduur op internet?

Hoeveel tijd moet er tussen Reiki inwijdingen zitten?

Welk type Reiki is dit?

Kan ik later mijn cursusdatum wijzigen?

Moet ik iets meenemen?

>