Reiki 1 cursus

Reiki Courses in English
  •  Ontvang de Reiki 1 inwijding
  •  Leer jezelf behandelen
  •  Leer anderen behandelen
  •  Je energiekanalen worden geopend
  •  Ontvang het Reiki 1 certificaat

Za 4 jul 2020

nog 4 plaatsen

Zo 20 sep 2020

nog 8 plaatsen

Za 17 okt 2020

nog 8 plaatsen

Prijs €147,-

Incl. btw voor particulieren. Excl. btw voor bedrijven.

Wat is Reiki?

Van de buitenkant kan je Reiki omschrijven als een vorm van genezing via handoplegging. Je leert jezelf en anderen behandelen en een behandeling zorgt voor ontspanning en ondersteunt het lichaam in zijn zelf genezingsproces. Maar dit is maar één aspect van wat Reiki is, slechts één dimensie. Reiki is ook, en misschien is dit veel belangrijker, de ontwikkeling die je mee maakt zodra je ermee gaat werken. De ontspannen maar alerte positie die je inneemt tijdens het geven van Reiki gekoppeld aan het feit dat de levensenergie sterk door je heen stroomt zorgt ervoor dat je aandacht wordt bevrijd. Hierdoor begint je vermogen om op een subtiele manier waar te nemen te ontwikkelen. Je capaciteit om je intuïtie te horen, voelen en vertrouwen neemt toe.

Reiki is meer dan je denkt.

Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master

Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in Nederland, België en Verenigd Koninkrijk en heeft meer dan 600 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar, runt het Karunika Spiritual Center en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.

profile-pic
Tineke Kerkvliet

De reiki 1 dag was geweldig! Een fijne omgeving, goede uitleg zowel theoretisch en praktisch. Ik vind het heerlijk om te doen/geven en wil er graag mee verder! Chapeau voor Justin, die duidelijk is en met veel geduld en rust alles kan "brengen".

profile-pic
François Palmaerts

Alles wat het nodig heeft om te weten en vriendelijke begeleiding nog achteraf

profile-pic
Danielle Diks

Geweldig, je komt binnen met een totaal andere instelling dan dat je weg gaat.
Moest soms lachen om herkenbare voorbeelden en dacht in mijn hoofd....och jee zo heb ik vanochtend nog gedacht.
Het kwartje viel goed en gaat me zeker op mijn pad helpen met bepaalde inzichten. Een kennis van mij zegt net nog, nou je hebt veel onthouden en geleerd.
Maar als je aandachtig luistert begrijp je het meteen. Dat heeft niks met onthouden te maken. It made sense!!!! Thanks Justin!!!!

profile-pic
Larissa Tamberg

Voor mij Reiki is, stil zijn en waarnemen hoe geweldig natuur is.Wat een zalige manier.....
Dank u Justin

profile-pic
Willeke Zeilmaker

k heb op 1 november de Reiki 1 inwijding mogen ontvangen van Justin. Ik heb een fantastische dag gehad met de andere deelnemers die aanwezig waren en met Reiki Master Justin.
Heb die dag veel geleerd en gevoeld en sindsdien ben ik elke dag ermee bezig.
Justin is een hele fijne, "down to earth" leraar die je alles kan uitleggen zodat je het ook begrijpt.
Ik heb al jaren last van mijn rug en linker been, die door een hernia pijnlijk waren geworden. Sinds ik met Reiki bezig en mijzelf elke dag een Reiki healing geef, worden mijn rug en been steeds beter en het voelt goed aan. Ik kan een iedereen aanraden om dit te gaan doen. Heb mij ook al opgegeven voor Reiki 2 in februari, en daar kijk ik dan ook erg naar uit.

profile-pic
Saskia Ursinus

Helder, duidelijk en "met twee benen op de grond". Geweldige ervaring en verrijking van mijn leven. Justin, bedankt......

Wat gebeurd er tijdens een Reiki inwijding?

In het Engels wordt inwijding vaak een attunement genoemd. Deze benoeming is een handige manier om er over na te denken. Op het zelfde wijze dat een trillende gitaar snaar een ander snaar laat mee trillen heeft de Reiki Master tijdens een inwijding een vergelijkbaar effect op een cursist. Om een definitie uit Wikipedia te ontlenen; `Resonantie ontstaat als een systeem wordt aangestoten met een frequentie die gelijk is aan één van de eigen frequentie. Zelfs als de aanstoting zeer gering is, zal het object sterk gaan trillen.’ Het enige nuance verschil bij een inwijding is dat een Reiki Master een cursist doet afstemmen op de Reiki frequentie.

Reiki is meer dan je denkt.

 Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. 06 1755 1517 

Vaak gestelde vragen

Is deze cursus voor beginners?

Waarom zie ik verschillende cursusduur op internet?

Ik ben zwanger, kan ik nog meedoen?

Welk type Reiki is dit?

Kan ik later mijn cursusdatum wijzigen?

Moet ik iets meenemen?

>