Reiki 1 cursus

  •  Ontvang de Reiki 1 inwijding
  •  Leer jezelf behandelen
  •  Leer anderen behandelen
  •  Je energiekanalen worden geopend
  •  Ontvang het Reiki 1 certificaat

Za 13 april 2019

 VOL 

Zo 19 mei 2019

nog 5 plaatsen

Za 29 juni 2019

nog 7 plaatsen

Wat is Reiki?

Van de buitenkant kan je Reiki omschrijven als een vorm van genezing via handoplegging. Je leert jezelf en anderen behandelen en een behandeling zorgt voor ontspanning en ondersteunt het lichaam in zijn zelf genezingsproces. Maar dit is maar één aspect van wat Reiki is, slechts één dimensie. Reiki is ook, en misschien is dit veel belangrijker, de ontwikkeling die je mee maakt zodra je ermee gaat werken. De ontspannen maar alerte positie die je inneemt tijdens het geven van Reiki gekoppeld aan het feit dat de levensenergie sterk door je heen stroomt zorgt ervoor dat je aandacht wordt bevrijd. Hierdoor begint je vermogen om op een subtiele manier waar te nemen te ontwikkelen. Je capaciteit om je intuïtie te horen, voelen en vertrouwen neemt toe.

Reiki is meer dan je denkt.

Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master

Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in België en Nederland en heeft meer dan 600 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.

profile-pic
Larissa Tamberg

Voor mij Reiki is, stil zijn en waarnemen hoe geweldig natuur is.Wat een zalige manier.....
Dank u Justin

profile-pic
Sandra Schots

Geweldige ervaring erbij, super hoop snel naar Reiki 2 te kunnen.

profile-pic
Jacqueline Vonk

Justin geeft deze cursus op een heldere manier. Ook is hij duidelijk en eerlijk in wat het je kan brengen en waar het je kan brengen.

profile-pic
Fiona Groot

Helder, aards, prettige sfeer! Precies zoals ik Reiki graag had leren kennen.Heb een fantastische dag gehad en kan dan ook niet wachten om reiki te gaan toepassen.Zowel bij mijn gezin alswel bij mijn clienten in mijn praktijk.Reiki 2 begint ook al te kriebelen;-)

profile-pic
Hilde Maes

een droom die ik had, kwam uit.

profile-pic
Willeke Zeilmaker

k heb op 1 november de Reiki 1 inwijding mogen ontvangen van Justin. Ik heb een fantastische dag gehad met de andere deelnemers die aanwezig waren en met Reiki Master Justin.
Heb die dag veel geleerd en gevoeld en sindsdien ben ik elke dag ermee bezig.
Justin is een hele fijne, "down to earth" leraar die je alles kan uitleggen zodat je het ook begrijpt.
Ik heb al jaren last van mijn rug en linker been, die door een hernia pijnlijk waren geworden. Sinds ik met Reiki bezig en mijzelf elke dag een Reiki healing geef, worden mijn rug en been steeds beter en het voelt goed aan. Ik kan een iedereen aanraden om dit te gaan doen. Heb mij ook al opgegeven voor Reiki 2 in februari, en daar kijk ik dan ook erg naar uit.

Wat gebeurd er tijdens een Reiki inwijding?

In het Engels wordt inwijding vaak een attunement genoemd. Deze benoeming is een handige manier om er over na te denken. Op het zelfde wijze dat een trillende gitaar snaar een ander snaar laat mee trillen heeft de Reiki Master tijdens een inwijding een vergelijkbaar effect op een cursist. Om een definitie uit Wikipedia te ontlenen; `Resonantie ontstaat als een systeem wordt aangestoten met een frequentie die gelijk is aan één van de eigen frequentie. Zelfs als de aanstoting zeer gering is, zal het object sterk gaan trillen.’ Het enige nuance verschil bij een inwijding is dat een Reiki Master een cursist doet afstemmen op de Reiki frequentie.

Reiki is meer dan je denkt.

 Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. 06 1755 1517 

Vaak gestelde vragen

Is deze cursus voor beginners?

Waarom zie ik verschillende cursusduur op internet?

Ik ben zwanger, kan ik nog meedoen?

Welk type Reiki is dit?

Kan ik later mijn cursusdatum wijzigen?

Moet ik iets meenemen?

>