Reiki 1 cursus

Reiki Courses in English
  •  Ontvang de Reiki 1 inwijding
  •  Leer jezelf behandelen
  •  Leer anderen behandelen
  •  Je energiekanalen worden geopend
  •  Ontvang het Reiki 1 certificaat

De voertaal is Engels 🇬🇧  De cursus wordt voornamelijk in het Engels gegeven. Nederlandse cursisten mogen deelnemen in het Nederlands, en soms kan er vertaling naar het Nederlands worden gedaan.

Zo 7 apr 2024

VOL

Zo 19 mei 2024

VOL

Za 15 jun 2024

nog 1 plaats

Zo 7 jul 2024

nog 5 plaatsen

*Laatste cursussen: dit zullen de laatste cursussen zijn die worden gegeven in Nederland. Wacht niet te lang om jouw plek te claimen. 

Prijs €149,-

Plus registratiebedrag.
Incl. btw voor particulieren. Excl. btw voor bedrijven.

Wat is Reiki?

Van de buitenkant kan je Reiki omschrijven als een vorm van genezing via handoplegging. Je leert jezelf en anderen behandelen en een behandeling zorgt voor ontspanning en ondersteunt het lichaam in zijn zelf genezingsproces. Maar dit is maar één aspect van wat Reiki is, slechts één dimensie. Reiki is ook, en misschien is dit veel belangrijker, de ontwikkeling die je mee maakt zodra je ermee gaat werken. De ontspannen maar alerte positie die je inneemt tijdens het geven van Reiki gekoppeld aan het feit dat de levensenergie sterk door je heen stroomt zorgt ervoor dat je aandacht wordt bevrijd. Hierdoor begint je vermogen om op een subtiele manier waar te nemen te ontwikkelen. Je capaciteit om je intuïtie te horen, voelen en vertrouwen neemt toe.

Reiki is meer dan je denkt.

Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master

Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in Nederland, België en Verenigd Koninkrijk en heeft meer dan 600 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar, runt het Karunika Spiritual Center en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.

Justin geeft deze cursus op een heldere manier. Ook is hij duidelijk en eerlijk in wat het je kan brengen en waar het je kan brengen.

profile-pic
Jacqueline Vonk

A must als je je met heling bezig houdt! De manier waarop Justin je dit bij brengt past in de huidige tijd en het verbreedt je horizon! Zijn flexibele, persoonsgerichte en bewuste manier sluit in ieder geval erg goed aan.

profile-pic
Dharwin Jajairam

Alles waar je naar opzoek bent zit in jezelf Justin helpt je om dat te herinneren in de breedste zin en op een duidelijke manier. Gotta love him!

profile-pic
Chantal Wong Chung

Ik heb de cursus Reiki I bij Justin gedaan. Een intensieve en hele verhelderende ervaring voor mij geweest. Ik ga ook zeer zeker verder met Reiki II.

profile-pic
Jeltje Sjoerds

Alles wat het nodig heeft om te weten en vriendelijke begeleiding nog achteraf

profile-pic
François Palmaerts

Helder, duidelijk en "met twee benen op de grond". Geweldige ervaring en verrijking van mijn leven. Justin, bedankt......

profile-pic
Saskia Ursinus

Voor mij Reiki is, stil zijn en waarnemen hoe geweldig natuur is.Wat een zalige manier.....
Dank u Justin

profile-pic
Larissa Tamberg

een droom die ik had, kwam uit.

profile-pic
Hilde Maes

Wat gebeurd er tijdens een Reiki inwijding?

In het Engels wordt inwijding vaak een attunement genoemd. Deze benoeming is een handige manier om er over na te denken. Op het zelfde wijze dat een trillende gitaar snaar een ander snaar laat mee trillen heeft de Reiki Master tijdens een inwijding een vergelijkbaar effect op een cursist. Om een definitie uit Wikipedia te ontlenen; `Resonantie ontstaat als een systeem wordt aangestoten met een frequentie die gelijk is aan één van de eigen frequentie. Zelfs als de aanstoting zeer gering is, zal het object sterk gaan trillen.’ Het enige nuance verschil bij een inwijding is dat een Reiki Master een cursist doet afstemmen op de Reiki frequentie.

Reiki is meer dan je denkt.

Download ons gratis eboek

  • Leer krachtige ademhalingsgeheimen
  • Leer technieken voor het openen van het derde oog
  • Begrijp de kracht van "bewuste ademhaling"

Deze gids van 13 paginas bevat 3 verschillende technieken om je te helpen bewust te ademen en op te laden met krachtige chi energie.

 Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. 06 1755 1517 

Vaak gestelde vragen

Is deze cursus voor beginners?

Waarom zie ik verschillende cursusduur op internet?

Ik ben zwanger, kan ik nog meedoen?

Welk type Reiki is dit?

Kan ik later mijn cursusdatum wijzigen?

Moet ik iets meenemen?

February 9, 2024

Reiki en het Chakra systeem
>