Thank You for Signing Up!

Start your Download Now:

<< Put your logo here

Put your details in the social sharing options to benefit from organic traffic >>

  •  Ontvang de Reiki 1 inwijding
  •  Leer jezelf behandelen
  •  Leer anderen behandelen
  •  Je energiekanalen worden geopend
  •  Ontvang het Reiki 1 certificaat

Za 29 juni 2019

VOL

Za 27 juli 2019

nog 7 plaatsen

Zo 1 sept 2019

nog 8 plaatsen

Wat is Reiki?

Van de buitenkant kan je Reiki omschrijven als een vorm van genezing via handoplegging. Je leert jezelf en anderen behandelen en een behandeling zorgt voor ontspanning en ondersteunt het lichaam in zijn zelf genezingsproces. Maar dit is maar één aspect van wat Reiki is, slechts één dimensie. Reiki is ook, en misschien is dit veel belangrijker, de ontwikkeling die je mee maakt zodra je ermee gaat werken. De ontspannen maar alerte positie die je inneemt tijdens het geven van Reiki gekoppeld aan het feit dat de levensenergie sterk door je heen stroomt zorgt ervoor dat je aandacht wordt bevrijd. Hierdoor begint je vermogen om op een subtiele manier waar te nemen te ontwikkelen. Je capaciteit om je intuïtie te horen, voelen en vertrouwen neemt toe.

Reiki is meer dan je denkt.

Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master

Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in België en Nederland en heeft meer dan 600 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.

profile-pic
Carlos Huisden

Ik kan iedereen de Reiki 1 aanraden. Het was een zeer leerzame en leuke dag.
Justin heeft heel veel uitgelegd, over Reiki maar ook over meditatie en ontspanning.

profile-pic
François Palmaerts

Alles wat het nodig heeft om te weten en vriendelijke begeleiding nog achteraf

profile-pic
Saskia Ursinus

Helder, duidelijk en "met twee benen op de grond". Geweldige ervaring en verrijking van mijn leven. Justin, bedankt......

profile-pic
Danielle Diks

Geweldig, je komt binnen met een totaal andere instelling dan dat je weg gaat.
Moest soms lachen om herkenbare voorbeelden en dacht in mijn hoofd....och jee zo heb ik vanochtend nog gedacht.
Het kwartje viel goed en gaat me zeker op mijn pad helpen met bepaalde inzichten. Een kennis van mij zegt net nog, nou je hebt veel onthouden en geleerd.
Maar als je aandachtig luistert begrijp je het meteen. Dat heeft niks met onthouden te maken. It made sense!!!! Thanks Justin!!!!

profile-pic
Fiona Groot

Helder, aards, prettige sfeer! Precies zoals ik Reiki graag had leren kennen.Heb een fantastische dag gehad en kan dan ook niet wachten om reiki te gaan toepassen.Zowel bij mijn gezin alswel bij mijn clienten in mijn praktijk.Reiki 2 begint ook al te kriebelen;-)

profile-pic
Jeltje Sjoerds

Ik heb de cursus Reiki I bij Justin gedaan. Een intensieve en hele verhelderende ervaring voor mij geweest. Ik ga ook zeer zeker verder met Reiki II.

Wat gebeurd er tijdens een Reiki inwijding?

In het Engels wordt inwijding vaak een attunement genoemd. Deze benoeming is een handige manier om er over na te denken. Op het zelfde wijze dat een trillende gitaar snaar een ander snaar laat mee trillen heeft de Reiki Master tijdens een inwijding een vergelijkbaar effect op een cursist. Om een definitie uit Wikipedia te ontlenen; `Resonantie ontstaat als een systeem wordt aangestoten met een frequentie die gelijk is aan één van de eigen frequentie. Zelfs als de aanstoting zeer gering is, zal het object sterk gaan trillen.’ Het enige nuance verschil bij een inwijding is dat een Reiki Master een cursist doet afstemmen op de Reiki frequentie.

Reiki is meer dan je denkt.

 Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. 06 1755 1517 

Vaak gestelde vragen

Is deze cursus voor beginners?

Waarom zie ik verschillende cursusduur op internet?

Ik ben zwanger, kan ik nog meedoen?

Welk type Reiki is dit?

Kan ik later mijn cursusdatum wijzigen?

Moet ik iets meenemen?

>