R1ATT - Reiki Cursus

Kan je Reiki werkelijk online leren?

Ik geef meer dan 17 jaar Reiki les en ik twijfelde altijd of het mogelijk was. Ik keek regelmatig naar wat er werd aangeboden online - ik raakte niet bepaald onder de indruk.

Maar op een dag gebeurde er iets onverwachts dat mijn mening zou veranderen . . .

. . . ik werd benaderd door een Nederlandse vrouw die ergens in Noorwegen woonde, in de ‘middle of nowhere’. Ze wou dolgraag Reiki leren maar er was helemaal niets mogelijk - zou ik haar een Reiki afstemming of afstand willen geven ajb?

Ik wist uiteraard dat een Reiki behandeling op afstand verbazingwekkende resultaten gaf - maar een afstemming . . .?

Maar goed, niet geschoten is altijd mis. Op zijn minst kon ik dan met zekerheid zeggen dat zoiets niet mogelijk zou zijn. We spraken een tijdstip af en . . .


Zeer opmerkelijk - het geven van de Reiki inwijding voelde net zo krachtig al gewoonlijk en het was net alsof er een bries door de kamer kwam. De vrouw merkte het ook.

Het experiment was geslaagd. De vrouw in Noorwegen kon gelijk de Reiki energie voelen en na een beetje instructie kon ze aan de slag met behandelingen. Die ervaring plaatste ik in mijn archief onder ‘Nieuw’.

Maar het hield niet op - niet lang daarna kreeg ik een bericht van een vrouw die lichamelijk gehandicapt was. Ze wou graag Reiki leren maar kon moeilijk haar huis verlaten, was er iets voor haar mogelijk?

Nu durfde ik alles aan stap verder te nemen. Tijdens de volgende Reiki cursus zat er in de kring van stoelen een laptop op een van de stoelen. Via Skype deed de vrouw mee met de cursus. De afstemming was weer een groot succes en de cursus voor deze mevrouw was zeer geslaagd - zo kon nu haarzelf en anderen behandelen met Reiki.

Ik wist nu helemaal zeker dat het mogelijk was om Reiki op afstand te leren - en langzaam begon bij mij iets zacht te borrelen.

De jaren gingen voorbij en steeds meer werd het Internet een deel van het leven. Facebook werd groot en steeds meer kennis en informatie over persoonlijke en spirituele ontwikkeling was online te vinden.

En ik zag steeds meer online Reiki winkels open gaan en ik besefte dat er wereldwijd duizenden mensen op deze wijze Reiki aan het leren waren.

Ik ging op onderzoek uit en kocht een aantal Reiki cursussen. Wat hadden ze te bieden? Hoe was de kwaliteit?

Oei - niet best. Ik was geschrokken van wat ik tegenkwam. Ik kocht dan ook de best verkochte Reiki 1 cursus die werd beschikbaar gesteld op de meest bekende cursus platform. Die zou toch beter zijn?

Niet echt helaas - het was niet veel meer dan een paar Powerpoint presentaties met veel algemene informatie over Reiki. Ik raakte niet onder de indruk. Ik had me al afgevraagd waarom al deze online cursussen zo goedkoop waren - nu snapte ik het.

Ik wist dat het beter kon - veel beter, en besloot om het zelf te doen. Ik stelde mezelf als doel om de beste online Reiki cursus in elkaar te zetten, en het moest zeker één onderdeel bevatten - een live één op één afstemming, dat was onmisbaar.

Het is dus zover - mijn online Reiki cursus ga ik volgende week lanceren in Nederland en België. Ik geloof dat ik mijn doel heb bereikt.

Ik voor jou een zeer unieke eenmalige mogelijkheid om de lancering samen te vieren. 

Justin Peach

Het Reiki 1 Cursus

lanceert op learn-reiki-online.com

Bedankt voor je interesse!

Ik hou je op de hoogte.

>