Clone of Reiki 1 cursus

  •  Ontvang de Reiki 1 inwijding
  •  Leer jezelf behandelen
  •  Leer anderen behandelen
  •  Je energiekanalen worden geopend
  •  Ontvang het Reiki 1 certificaat

Za 23 september 2017

 VOL 

Zo 26 november 2017

nog 3 plaatsen

Za 20 januari 2018

nog 7 plaatsen

Wat is Reiki?
Van de buitenkant kan je Reiki omschrijven als een vorm van genezing via handoplegging. Je leert jezelf en anderen behandelen en een behandeling zorgt voor ontspanning en ondersteunt het lichaam in zijn zelf genezingsproces. Maar dit is maar één aspect van wat Reiki is, slechts één dimensie. Reiki is ook, en misschien is dit veel belangrijker, de ontwikkeling die je mee maakt zodra je ermee gaat werken. De ontspannen maar alerte positie die je inneemt tijdens het geven van Reiki gekoppeld aan het feit dat de levensenergie sterk door je heen stroomt zorgt ervoor dat je aandacht wordt bevrijd. Hierdoor begint je vermogen om op een subtiele manier waar te nemen te ontwikkelen. Je capaciteit om je intuïtie te horen, voelen en vertrouwen neemt toe.

Reiki is meer dan je denkt.

Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master

Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in België en Nederland en heeft meer dan 600 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.

De reiki 1 dag was geweldig! Een fijne omgeving, goede uitleg zowel theoretisch en praktisch. Ik vind het heerlijk om te doen/geven en wil er graag mee verder! Chapeau voor Justin, die duidelijk is en met veel geduld en rust alles kan "brengen".

Tineke Kerkvliet

A must als je je met heling bezig houdt! De manier waarop Justin je dit bij brengt past in de huidige tijd en het verbreedt je horizon! Zijn flexibele, persoonsgerichte en bewuste manier sluit in ieder geval erg goed aan.

Dharwin Jajairam

Justin geeft deze cursus op een heldere manier. Ook is hij duidelijk en eerlijk in wat het je kan brengen en waar het je kan brengen.

Jacqueline Vonk

Alles waar je naar opzoek bent zit in jezelf Justin helpt je om dat te herinneren in de breedste zin en op een duidelijke manier. Gotta love him!

Chantal Wong Chung

Ik heb de cursus Reiki I bij Justin gedaan. Een intensieve en hele verhelderende ervaring voor mij geweest. Ik ga ook zeer zeker verder met Reiki II.

Jeltje Sjoerds

 Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. 

>